Participació a Openwalls Barcelona 2015,  convocatòria site-specific,  Connecthort (Àlava, 22).efont2319_3hort_00_M_sq efont2319_3hort_01_M efont2319_3hort_03_M_sqefont2319_ok_stamp_P

CAT – La proposta presenta la imatge de tres personatges amb el cap reemplaçat  per tres productes de l’hort: pebrot vermell, pastanaga i ceba. Evidencien  ambigüitat i misteri sobre la seva presència i actitud: són tres productes de l’hort que han adquirit vida pròpia…? Són tres treballadors de l’hort…? Ens contemplen…? Els plau la nostra presència i ser observats…?
L’obra no dóna solucions; obre interrogants creant una imatge realitzada específicament per l’espai que l’acull (Connecthort).

ENG – The proposal represents the image of three characters with their head replaced by  products of the orchard: red pepper, carrot and onion. They show ambiguity and mystery on his presence and attitude: are they three products of the orchard that have acquired their own kind of human life…? Are they  three workers of the orchard…? Do they contemplate us…? Are they pleased wiht our presence? Are they watching us or are we being observed…? The work does not give solutions; it opens interrogants creating an image realised specifically for this urban space (Connechort).

esbos_P