Les Corts, Barcelona, del 4 al 8 d’octubre 2017.

Dintre dels actes de la festa major de Les Corts 2017, he realitzat un mural amb la participació oberta dels adolescents de l’Espai Jovecardí i de tots aquells veïns i veïnes que s’hi han volgut afegir.

El punt de partida conceptual s’ha situat en una reflexió sobre l’ús compartit de l’espai públic, el civisme i la convivència. A partir de dues trobades amb  adolescents i  un grup de veïnes, hem decidit pintar un conjunt de personatges que representin la varietat d’usuaris i usuàries de l’espai: un avi amb una nena, una noia escoltant música, un personatge neutre amb un mòbil i el hashtag #ceràmiquesvicens, un noi skater i una senyora fent la tradicional i arrelada butifarrada veinal.

En el tò magenta dels contraforts de la paret s’ha cercat una certa relació visual amb els Murals Literaris de Nandos i Inocuo a l’altra banda de l’illa.

Un grup d’adolescents ha participat des del moment 0 de la realització fondejant la paret; un cop marcada, el divendres s’ha realitzat el gruix de la pintada col·lectiva, en un taller on han pogut inciar-se a pintar amb esprai.

 

ef_lc_000_Pef_lc_part_02_P ef_lc_part_01_P ef_lc_rr_01_Pef_lc_03_P ef_lc_rr_05_P ef_lc_rr_06_P